Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, bariz gri tonlarından biridir. Bu renk son kadar modadır. Özellikle mağaza ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası muhtevain yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve foto galerisini süflidaki kontakdan görebilirsiniz.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da niteliksiz ve yağız renklerde tercih ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Gri boya sülale dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız var ise bu renk paleti size yardımcı kabil! Dilerseniz soluknın yönı düzen mai gibi renklere bile nokta verip düzlükın hararetlilığını fazlalıkrabilirsiniz.

Bu da griyi bir daire odasını veya denk odası dolabını boyamak dâhilin en iyi renklerden biri yapar: Her iki rengin doğruca kombinasyonu ile vadiınızın her hengâm metodik ve prezentabl görünmesini sağlamanız muhtemel.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek ovamızı bitirelim. Antrasit gri ile beraberinde çok kullanılan renkleri sırası ile bayağıda bulabilirsiniz.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile oflaz bir uyum esenlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize olanak teşhisr.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon oluşturmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk saksılığı kullandığınız yataklar bağırsakin pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın dengeli ve har görünmesini esenlayabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil gibi canlı tonlar antrasit renk tonları antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası kurmak ve modern bir tarz tesis etmek isteyenler dâhilin idealdir.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzın stilini olumlu yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve itimat duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla antrasit renk tonları da etkilidir.

Antrasit rengi özellikle antrasit gri dekorasyon ciddiyet isteyen ve nötr bir yön gösterilmesi matlup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı temellıca sektörler şunlardır:

Bittabi birbirine fehva ve görünüş olarak taban tabana bu zıt iki rengi bir arada almak için esen bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Beyaz ve turuncu size fazla iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak haydi haydi yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit renk destek kombinleri ile farklı renklerle uyumlu salon dekorasyonu peydahlamak ve antrasit koltuk modellerinden ilham başlamak sinein tıklayın.

İçinde vesair tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan berrak gri titrem sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da kesif sık tercih ediliyor.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir haberleşme kanalı başüstüneğu görülürken birbunca etki renkler mutavassıtlığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page